Attend a workshop

Our workshops take place in neighbourhood, faith-based organizations, residence buildings, libraries, health care organizations, places of work, etc. For a smooth facilitation of the workshop, we will need:

  • An accessible and safe space that can accommodate up to 15 individuals
  • Space with table and chairs that can be set in a U shape
  • Minimum of 8 individuals and maximum of 16 individuals to host the workshop

Additional criteria are listed in this application to host a workshop. If you are only interested attending a workshop, then please register for one our upcoming workshops from the list below. Please note that some of these are by invitation only. 

It is the process that makes these workshops effective. Our request of each participant is to:

  • Come to every session 
  • Make and complete a weekly action plan
  • Be respectful of others and their ideas
  • Maintain confidentiality
  • Turn off cell phones/pagers
  • Give new activities at least a two-week trial
  • Participate in group discussion

We hope that you will take advantage of this free resource. We thank you for your consideration and look forward to seeing you in the near future!

If you have any additional questions, please contact us.  

Stanford Events (for Community Members)

Monday, September 18, 2017 to Monday, October 30, 2017
3:00pm to 5:30pm
2.5 hour each week over six weeks
by invite only
Wednesday, September 20, 2017
11:00am to 12:00pm
Once
by invite only
Wednesday, October 4, 2017
9:00am to 11:30am
Once
by invite only
Thursday, October 5, 2017 to Thursday, November 9, 2017
9:30am to 12:00pm
2.5 hour each week over six weeks
Thursday, October 5, 2017 to Thursday, November 9, 2017
10:00am to 12:30pm
2.5 hours each week over 6 weeks
by invite only
Friday, October 6, 2017 to Friday, November 10, 2017
1:00pm to 3:30pm
2.5 hour each week over six weeks
by invite only
Friday, October 6, 2017 to Friday, November 10, 2017
2:00pm to 4:30pm
2.5 hour each week over six weeks
by invite only
Friday, October 13, 2017 to Friday, November 17, 2017
2:00pm to 4:30pm
2.5 hours each week over 6 weeks
Wednesday, October 18, 2017
9:30am to 12:00pm
Once
by invite only
Thursday, October 19, 2017 to Thursday, November 23, 2017
10:30am to 1:00pm
2.5 hour each week over six weeks
Friday, October 27, 2017
9:00am to 11:30am
Once
by invite only
central